Vinils

  • Comptem amb una àmplia gama de vinils
  • Cada un d’ells compleix una funcionalitat diferent, per aquest motiu és primordial escollir l’ adequat per a cada aplicació
  • Amb una bona elecció, allarguem la vida útil del producte i obtenim una millor qualitat
  • Oferim el servei de transport i muntatge

VINIL MONOMÈRIC

Adhesiu vinílic per a publicitat i promoció interior o exterior. Aplicable sobre superfícies planes o lleugerament corbes.

VINIL POLIMÈRIC

Adhesiu vinílic per a publicitat i promoció exterior de llarg termini.Aplicable sobre superfícies planes o lleugerament corbes.

VINIL TRANSPARENT

Adhesiu vinílic ideal per a tot tipus d’aplicacions en transparència frontal o en mirall per vidres, aparadors, vehicles, etc.

VINIL RE-MOVIBLE

Adhesiu vinílic aplicable sobre superfícies llises o poc corbes. L’adhesiu és re-movible, especialment indicat per a aplicacions de curta durada amb fàcil desenganxat.

VINIL RE-POSICIONABLE BLANC

Vinil sense adhesiu que s’adhereix mitjançant nano-ventoses que no deixen residu. És totalment re-posicionable en pràcticament qualsevol superfície.

VINIL TRANSPARENT EFECTE MIRALL + BLANC

Adhesiu vinílic imprès en efecte mirall i fondejat blanc.Aplicable des de l’interior del vidre. Manté l’aparença de la impressió sobre el vinil.

VINIL MICROPUNT ÀCID

Vinil sense adhesiu que s’adhereix mitjançant micro-ventoses que no deixen residu. Totalment re-posicionable en pràcticament qualsevol superfície.

VINIL FIXACIÓ PARET

Adhesiu vinílic d’alta adherència aplicable sobre parets llises, preferentment amb base de pintura plàstica.
Posterior blanc opac d’alta adherència.

VINIL BACKLIGHT

Adhesiu vinílic que permet obtenir una magnífica qualitat d’impressió en aquelles gràfiques que s’hagin d’exposar en displays o rètols retro il·luminats.

VINIL MICROPERFORAT

Adhesiu vinílic perforat, del darrera negre,per a impressió d’imatges publicitàries i aplicació sobre vidres i aparadors. Permet la visió a través del microperforat des de l’interior.

VINIL DE TALL

Adhesiu vinílic d’una sola tinta.
Comptem amb una gama de colors estàndard.

VINIL DE TALL TRANSLÚCID

Adhesiu vinílic dissenyat especialment per a protegir els espais de mirades indiscretes sense alterar la lluminositat que hi passa a través.

Ideal per a mampares separadores, vidres d’oficina, aparadors, etc.